Voordelen voor jou als werkgever

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als werkgever wil je overal waar dat mogelijk is waardering tonen richting je werknemers. Zij zetten zich immers in voor het succes van jouw onderneming. Het Warmtepompvandezaak-plan is dé perfecte manier om die waardering te uiten. Hiermee geef jij jouw werknemers namelijk de kans om hun huis te verduurzamen. Als werkgever sla jij met dit plan meteen twee vliegen in één klap: blije werknemers en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Omdat de (hybride) warmtepomp de woning verduurzaamt, draag jij als bedrijf verantwoording voor de maatschappij. Een succesvol bedrijf draait op werknemers die zich graag voor jou inzetten, en zij verdienen die waardering. Bedank jouw werknemers dus met een cadeau waar zij nog vele jaren profijt van hebben!

Voordelen voor de werkgever

Natuurlijk moeten er ook voordelen aan zitten voor de werkgever. Goed nieuws: die zijn er zeker! Het hoeft je namelijk niets te kosten en je staat ook niet garant. Andere voordelen zijn:

Ben je geïnteresseerd in het plan maar heb je nog geen helder beeld van wat een warmtepomp nou precies is? Bekijk dan “Wat is een warmtepomp?” voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden.

Meld je aan voor Warmtepomp-van-de-Zaak!

Ben je enthousiast geworden over het (hybride) warmtepomp-plan? Meld je dan hier aan en geef jouw medewerkers de mogelijkheid om thuis te verduurzamen! Wij zullen na je aanmelding contact met je op nemen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen