Missie & Visie

Missie

De missie van Warmtepompvandezaak is om duurzame en betaalbare oplossingen te bieden voor het verwarmen van huizen en gebouwen. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige (hybride) warmtepompen welke goed zijn voor het milieu en jouw portemonnee. We verduurzamen woningen en tegelijkertijd verlangen we jouw rekeningen We zijn er trots op dat we deze warmtepompen voordelig via de werkgever kunnen aanbieden.

Visie

Onze visie is om bij te dragen aan een groenere toekomst door het bevorderen van het gebruik van (hybride) warmtepompen in Nederland. We willen het voor mensen makkelijker en aantrekkelijker maken om over te stappen op duurzame energie. In tijden dat de gasprijzen erg onzeker zijn geloven we dat een (hybride) warmtepomp de beste manier is om te verwarmen. Een efficiënt en betaalbaar alternatief voor traditionele verwarmingsmethoden.

Wij zien de waarde die wij kunnen toevoegen op verschillende vlakken. Door het verduurzamen van woningen, helpen we Nederland richting die groenere toekomst. Wij helpen jou ook op deze manier, omdat je nu meer bespaart en de rekeningen lager worden. Daarnaast zien wij de voordelen in voor werknemer én werkgever. Als werknemer profiteer je namelijk enorm van werknemersvoordelen, en als werkgever stap je met beide voeten in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al deze voordelen voor milieu en mens zijn onze drijfveer en motiveren ons om alleen het beste te bieden.

Onze klanten kunnen rekenen op uitstekende service en ondersteuning bij het kiezen en installeren van de juiste (hybride) warmtepomp. We begrijpen dat het overstappen op een nieuwe technologie best spannend kan zijn. Om deze reden willen we onze klanten bijstaan en zorgen voor een soepele overstap. Door samen te werken met werkgevers en werknemers, maken we het voor iedereen toegankelijk om te kiezen voor duurzame en efficiënte energieoplossingen!

Maak je graag gebruik van onze ondersteuning? Wij staan graag voor je klaar. Neem dus gerust contact op met een van onze warmtepomp specialisten.