Team

Dé specialist in warmtepompen

Warmtepompvandezaak is dé warmtepomp specialist in Nederland. Voor alles met betrekking tot de (hybride) warmtepomp ben je hier dus aan het juiste adres. Met een team van experts met ruim 20 jaar ervaring is het ons doel om Nederland zo veel mogelijk te verduurzamen. Dit doen wij door middel van het installeren van warmtepompen in woningen. Duurzaamheid is een belangrijke zaak in onze samenleving, en hier zetten wij ons met zijn allen graag voor in.

Voor besparing kun je dus op ons rekenen. Benieuwd hoeveel jij bespaart met het Warmtepompvandezaak-plan? Bereken het via onze bespaarscan. Een dat is bij lange na niet het enige voordeel. Wil je nóg enthousiaster worden? Bekijk dan alle voordelen voor de werknemer en werkgever!

Warmtepomp specialist
Warmtepomp specialist

Veel ervaring, veel kennis

Onze experts hebben kennis over alles dat met de warmtepomp te maken heeft. Zij staan dus graag voor jou klaar met advies op maat. Van technische kwesties zoals hoe de warmtepomp precies werkt tot praktische zaken zoals de afhandeling van de installatie, onze experts hebben de antwoorden op al jouw vragen. Met kennis van alle ins en outs helpen onze wartempomp specialist(en) jou van A tot Z met het vinden van de juiste warmtepomp. Wel zo fijn als je zéker weet dat je kiest wat het beste bij jou past, toch?

Professionele installateurs

Na het kiezen van de juiste warmtepomp, zal deze geïnstalleerd worden. Ook dit regelen wij voor jou. Naast onze experts hebben wij namelijk ook een team van ervaren en professionele installateurs. Zij zullen het gehele montageproces voor je uit handen nemen, zodat je hier zelf niets voor hoeft te doen. Je hoeft dan alleen nog te kijken hoe de energierekeningen langzamerhand omlaag gaan!

Installatie van een (hybride) warmtepomp

Besparen op energiekosten

Bij Warmtepompvandezaak streven wij dus naar duurzaamheid, en vinden we het tegelijkertijd belangrijk dat er in Nederlandse huishoudens bespaard kan worden op energiekosten. Dit alles is mogelijk met de warmtepompen van:

Benieuwd welke warmtepomp jouw huishouden nodig heeft om optimaal te gaan verduurzamen?