Voordelen voor jou als werknemer

Vanaf 2026 is het in Nederland de norm om woningen, kantoren, winkels en overige gebouwen te verwarmen met een (hybride) warmtepomp. Het doel hiervan is om deze gebouwen op een duurzamere manier te verwarmen. De elektrische warmtepompen verbruiken namelijk minder tot geen aardgas. Hiermee dragen we bij aan het klimaat en verlagen we tegelijkertijd onze energierekeningen. Als werknemer kun je bij de aanschaf van jouw (hybride) warmtepomp profiteren van werknemersvoordelen. Krijg jij het hier ook al warm van? Lees dan snel verder over de (hybride) warmtepomp en welke voordelen dit plan heeft voor jou!

Voordelen werknemer

Warmtepomp voor de werknemer

Bij Warmtepomp-van-de-Zaak bieden we jou als werknemer de mogelijkheid om te profiteren van werknemersvoordelen bij de aanschaf van een (hybride) warmtepomp. Ontdek hoe het werkt! 

Bij Warmtepompvandezaak maken we het voor jou als werknemer gemakkelijk en voordelig om te profiteren van de voordelen van een (hybride) warmtepomp. Ben je benieuwd hoeveel jij gaat besparen? Bereken het eenvoudig via onze bespaarscan

Ben je enthousiast en wil je graag je werkgever overtuigen? Bekijk dan alle voordelen voor jouw werkgever zodat die net zo enthousiast wordt!

Aanmelden als werknemer

Ik heb interesse in een warmtepomp van de zaak

Doe de besparingscheck:

Benieuwd naar de besparingen die je kunt realiseren met de (hybride) warmtepomp? Begin met de berekening op onze website.